Louis de Poortere: Collection 2022

   Louis de Poortere: Collection 2022

   Met een bak aan ervaring verrast Louis de Poortere ons weer met een verfrissende 2022 collectie, die een wereld aan verschillende stijlen vloerkleden laat zien. Of je voor je project nu op zoek bent naar een abstract vloerkleed of juist liever kiest voor een tapijt dat de eeuwenoude geschiedenis doet herleven. Met maar liefst 22 verschillende designs, is de collectie van 2022 van Louis de Poortere zeer uitgebreid te noemen. Maak kennis met de nieuwe collectie!

   1. The Trammel Structures Collection

   Louis-de-Poortere-Nieuwe-Collectie-2022-vloerkleden
   9249 Alta Green Trammel Structure Collection
   Ben je voor je project op zoek naar een stijlvol vloerkleed dat gemakkelijk te combineren is. Dan ben je bij het tijdloze Trammel ontwerp aan het juiste adres! Dit ontwerp is als een visnet samengesteld uit drie verschillende lagen die subtiel volume creëren. Een kleed dat rustgevend is door haar eenvoud.

   2. The Mad Men Stellar Collection

   Louis-de-Poortere-vloerkleden-nieuwe-collectie-2022


   9218 Lightning Turquoise Mad Man Stellar Collection

   Het Stellar ontwerp neemt je mee op een interstellaire reis door het universum. Een inspirerende bron van een ongelooflijk mooi en mysterieus systeem. Dit kleed vol contrasterende kleuren maakt het interieur tot een nieuw avontuur.

   3. The Mad Man Griff Collection

   Louis-de-Poortere-nieuwe-collectie-vloerkleden-2022

   8420 Jersey Stone Mad Man Griff Collection
   Geïnspireerd door Mad-ison Men uit de VS, heeft Louis de Poortere een nieuwe collectie ‘Vintage sixties’ tapijten gecreëerd. Deze tapijten hebben en mix van rechte en onderbroken lijnen, doffe en glanzende garens, en gladde en rafelige potloodstreken. Een ongestructureerd lijnenspel wat een dynamische twist geeft aan het interieur.

   4. The Venetian Dust Atlantic Collection
   louis-de-poortere-nieuwe-collectie-2022

   9195 Padua Beige Venetian Dust Atlantic Collection
   Je mond valt open bij het zien van de pracht van Venetië. De voorouderlijke stad is een oase van schoonheid die is door vertaald naar de Venetian Dust Atlantic Collectie. Prachtige warme kleuren die door het gebruik van weeftechnieken worden onderbroken met een lijnenspel zoals de grachten in Venetië. Een kleed voor diepte dat past in ieder interieur.

   5. The Mad Man Dedalo Collection

   Dedalo-louis-de-poortere

   9203 Blue Marine Mad Man Dedalo Collection

   Deadalus is een personage uit de Griekse mythologie. Een uitvinder, beeldhouwer, en architect wiens beroemdste werk een labyrint is. Het Dedalo ontwerp is geïnspireerd op dit doolhof. Een tapijt met een neutrale basis met daarop een lijnenspel in de kleur blauw, groen of geel.

   4. The Nuance Module Collection

   louuis-de-poortere-nieuwe-collectie-vloerkleden

   Module Nuance Saxon Beige 9206
   Een sterk en opvallend vormgegeven kleed is het ontwerp van de Nuance Module collectie. Symmetrische en asymmetrische vormen wisselen elkaar af en onderbouwd door een mix van kleuren en warme materialen. Een prachtig kleed voor liefhebbers van architectuur. 

   5. The Structures Baobab Collection

   louis-de-poortere-vloerkleden

   9198 Tsingy Oyster Structures Baobab Collection
   Baobab neemt je mee naar de vormen van de beroemde Afrikaanse boom. Een vloerkleed waarbij de schors van de stam is vertaald naar een weefstructuur met diepte. Een prachtig kleed wat in verschillende kleuren beschikbaar is. Of je nu kiest voor een knallende kleur als blauw, of liever een neutraal beige.

   6. The Meditation Coral Collection

   louis-de-poortere-vloerkleden

   9226 Jelly Gold Meditation Coral Collection
   De designers van Louis de Poortere nemen je met deze kleden mee de zee in. Geïnspireerd op het koraal, bestaat deze collectie uit kleurrijke kleden met een subtiele mix van lijnen en dieptes. Een prachtig structuur kleed wat mooi past in een woonkamer, slaapkamer of kantoor.

   7. The Fading World Medallion Collection

   louis-de-poortere

   8255 Grey Turquoise Fading World Medallion Collection
   De Fading World Medallion Collection neemt je mee naar het verleden waarin het stukje geschiedenis langzaam is vervaagt. De medaillon in combinatie met de slijtage plekken geven dit kleed een vintage look. Perfect voor in een industrieel of retro interieur.

   8. Atlantic Multi Streaks Collection

   louis-de-poortere-vloerkleed

   8714 Tauk Multi Atlantic Streaks Collection
   Ben je op zoek naar een abstract kleed? Kijk dan eens bij de Atlantic Streaks collection. Deze collectie is geïnspireerd op de golven van de atlantische oceaan. Bij het aan kust komen, krijgen de ruige golven hun vorm en dit is op een kunstzinnige manier in dit kleed weergegeven.

   9. The Mad Men Jacob’s Ladder Collection   8422 Broadway Glitter Mad Men Jacob’s Ladder Collection
   De Mad Men Jacob’s Ladder collection is geïnspireerd op de klim van de sociale ladder in de reclame industrie in de jaren 60. De manier waarop deze industrie de maatschappij weerspiegelt. Altijd meer, groter, beter, en rijker. Deze vloerkleden weerspiegelen dit gevoel door middel van een mix aan lijnen, glinsterende garen en penseelstreken. Een prachtige vintage collectie. 

   10. The Mad Men Cracks Collection   8629 Abyss Blue Mad Men Cracks Collection
   Nog een collectie die onder de Mad Men label valt. Alleen dit keer geïnspireerd op de krakende toplaag van het ijs van Rockefeller Square. Maar wat zit er onder die oppervlakte? Dat zouden we allemaal wel willen weten! Wil je diepte toevoegen aan het interieur? Dan is een kijkje bij deze collectie zeker de moeite waard!

   11. Vintage Multi Collection   8015 Azur Vintage Multi Collection
   Voor de echte liefhebber, een ‘patchwork’ kleed! Een mix aan Oosterse ontwerpen in verschillende moderne kleuren waardoor dit vloerkleed prima past in uiteenlopende interieurstijlen.

   12. The Antiquarian Heriz Collection   8703 Classic Brick Antiquarian Heriz Collection
   Een prachtige Heriz collectie van Perzische vloerkleden die een bekend en bijna vergeten patroon laten zien. Een medaillon met daaromheen vormen van bloemen en bladeren. Een ‘oudje’ wat in een nieuw jasje is gestoken en het interieur naar een hoger niveau tilt.

   13. The Antiquarian Bakhtiari Collection

   louis-de-poortere-vloerkleden

   9127 Fener Antiquarian Bakhtiari Collection
   Dit keer is het de Bakhtiari die ons verrast in een nieuw jasje. De Bakhtiari wonen in de berggebieden van Iran; Khuzistan en Isfahan. Het vloerkleed laat bloemen in een diamant patroon zien met een rand eromheen. Een waardevolle aanvulling voor een klassiek, industrieel of retro interieur.

   14. The Antiquarian Hadschlu Collection

   louis-de-poortere-vloerkleden

   8720 Agha Old Gold Antiquarian Hadschlu Collection
   Een collectie vol ‘notaris kleden’. De Hadschlu is een vintage vloerkleed met een uitstraling ‘ik weet wat ik wil’. En soms wil je zo’n touch toevoegen aan het interieur. Of het nu thuis is of op kantoor.


   15. The Fading World Babylon Collection

   louis-de-poortere-vloerkleden

   8547 Sherbet Fading World Babylon Collection
   Wanneer je op zoek bent naar een romantisch en zacht kleed, dan ben je bij de Babylon collectie aan het juiste adres. Dit vloerkleed heeft meerdere vervaagde lagen, waaronder een bloemenpatroon en geometrische vormen. Hierdoor ontstaat er een verzachting, wat precies die sfeer kan geven waar jij naar op zoek bent.

   16. The Antiquarian Ushak Collection

   louis-de-poortere-vloerkleden

   8884 Suleiman Grey Antiquarian Ushak Collection
   De Ushak collectie is geïnspireerd op vloerkleden uit Turkije. Deze vloerkleden werden vaak gebruikt in moskeeën en kerken. Louis de Poortere heeft vervaagde kleuren gebruikt in dit ontwerp, net zoals de kleden uit de 20e eeuw. Zo ontstaat er een prachtig vintage kleed die perfect staat in een woonkamer, eetkamer of kantoor.

   17. The Atlantic Monetti Collection

   louis-de-poortere-vloerkleden
   9116 Hibiscus Red Atlantic Monetti Collection
   Een vervaagd ontwerp geïnspireerd door de werken van de schilder Claude Monet. Dit abstracte vloerkleed van Louis de Poortere is een waar kunstwerk voor in het interieur. Of je nu kiest voor rood, blauw of beige.

   18. The Mad Man Stellar Collection

   louis-de-poortere-vloerkleden
   9137 Visconti Beige Palazzo Da Mosto Collection
   De naam geeft de inspiratie van deze collectie al weg, namelijk een paleis in Venetië. Dit kleed zou daar niet misstaan. Een vintage vloerkleed met een chique ‘feel’ waar je alle kanten mee op kunt. Of je dit nu neerlegt in een klassiek interieur, of juist een twist wilt maken in een industrieel interieur.

   19. The Antiquarian Kilim Collection

   louis-de-poortere-vloerkleden


   9110 Zemmuri Blue Antiquarian Kilim Collection

   De Kilim collectie mocht natuurlijk niet ontbreken. Vloerkleden met een klassiek marokkaans nomaden patroon die het interieur een wereldse twist geven. De tapijten zijn beschikbaar in de kleuren blauw, oranje, zwart, wit en rood.

    

   20. The Gallery Collection

   louis-de-poortere-vloerkleden


   9114 Street Graph Gallery Collection
   Op zoek naar kunst in de vorm van een vloerkleed? Dan ben je bij deze collectie aan het juiste adres. De Gallery Collectie laat kunst bij mensen thuis komen door kleurvolle moderne designs. Of het kleed nu aan de muur hangt of gewoon op de vloer ligt, deze creaties geven een gevoel van exclusiviteit aan een ruimte.

   Afmetingen en prijzen

   Een Louis de Poortere vloerkleed is in verschillende formaten leverbaar:

   • 80x150 cm
   • 140x200 cm
   • 170x240 cm
   • 200x280 cm
   • 230x330 cm
   • 280x360 cm
   En de verkoopprijzen variëren vanaf € 166,- voor 80x150 cm tot € 1441,- voor 280x360 cm. De katoenen kleden van Louis de Poortere zijn slechts 3 mm hoog, maar door de ingebouwde anti-slip blijven ze perfect liggen op harde vloeren. De kleden worden binnen 3-5 dagen gratis bezorgd.
   Heb je nog geen account voor onze webshop? Vraag een gratis account aan en profiteer van inkoopvoordeel, leen gratis stalen en bestel eenvoudig online.
   Wil je de 2022 collectie van Louis de Poortere graag in het echt bekijken? Kom dan gerust langs in onze B2B showroom in Hilversum. Ben je op zoek naar meer persoonlijk advies voor je interieurproject? Onze adviseurs hebben jarenlang ervaring en helpen je graag. Maak eenvoudig een afspraak.

   Recente artikelen