B2B-webshop - inkoop vloerkleden voor interieurprofessionals

   B2B Webshop - inkoop interieurprofessionals

   Als architect, ontwerper of stylist wil je een prettige woon- of werkomgeving creëren die past bij de stijl en vraag van de klant. Een kwalitatief hoogwaardig vloerkleed mag hierbij absoluut niet ontbreken.

   Wanneer je met ons samenwerkt, heb je vanzelfsprekend toegang tot een groot en uniek assortiment aan vloerkleden die je eenvoudig inkoopt via onze B2B-webshop. Van klassiek en modern, tot vintage of bohemian. En van groot tot klein. Wij vertegenwoordigen collecties van bijna alle gerenommeerde merken en verkopen daarnaast ook unieke, exclusieve collecties van kleinere, minder bekende merken.

   Zoek je een specifieke vorm, dessin of afmeting? Dan kun je bij ons ook je eigen vloerkleed ontwerpen en produceren. Hierbij kun je de stof, het dessin, de grootte en zelfs de vorm aanpassen naar de wensen van jouw klant. Informeer naar de mogelijkheden voor maatwerk. Bij Vloerkledenwinkel vind je het kleed waar jouw klant enthousiast van wordt!

   Als architect, ontwerper of stylist profiteer je van inkoop- en commissievoordelen bij aanschaf van vloerkleden. Daarnaast bieden we je diverse handige services en tools die helpen ter ondersteuning van jouw project.

   Meer informatie of samenwerken? Neem contact met ons op of registreer je hier voor samenwerking.