Garantie

   Bij Vloerkledenwinkel hebben we vertrouwen in de kwaliteit van de vloerkleden die we verkopen. Op al onze kleden bieden wij daarom vijf jaar garantie in plaats van de wettelijke garantietermijn van twee jaar. Natuurlijk geldt voor alle producten die je bij ons koopt, ook de wettelijke garantie. Dit betekent dat je recht hebt op een product dat is en doet wat je er als koper van verwacht. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

   Fabrieksfouten vallen onder onze garantie. Schades aan het product die voortkomen uit water en/of door gebruik van het product (bijvoorbeeld slijtage of vlekken) vallen niet onder onze garantie.

   Kapot of beschadigd
   Heb je je bestelling ontvangen en blijkt direct na ontvangst dat er iets kapot of beschadigd is aan het product? Neem dan direct contact met ons. We zorgen ervoor dat de schade wordt hersteld of je ontvangt een vervangend product.

   De maat kan een beetje afwijken
   Alle kleden worden gemaakt in de maat die wordt besteld. Toch kan het voorkomen dat de maat van het kleed een beetje afwijkt. Dit komt vaak door het materiaal waarvan een kleed is gemaakt. Veel stoffen zijn gevoelig voor warmte, kou, een hoge luchtvochtigheid of juist een droge lucht. Hierdoor is het mogelijk dat de kleden een beetje krimpen of uitzetten en ongeveer 5% afwijken van de bestelde afmeting. Door dezelfde omstandigheden kan het voorkomen dat de afwerking van het kleed niet helemaal recht is.