Dé partner voor retail en interieurprofessionals

   Over ons

   Dé partner voor retail en interieurprofessionals

   Als familiebedrijf met meer dan 40 jaar kennis van en ervaring met vloerkleden, staan wij voor kwaliteit, persoonlijk advies en de allerbeste service. Met veel ervaring in B2B, bieden wij retail en interieurprofessionals diverse oplossingen. 

   Bij ons kun je rekenen op:

   • Excellente kennis op het gebied van vloerkleden, dé vloerkledenspecialist van de Benelux
   • One-stop-shop: breed en uniek assortiment, topmerken en exclusieve, minder bekende merken
   • Hoogwaardige kwaliteit vloerkleden, standaard 5 jaar garantie
   • Eenvoudig online inkopen via onze B2B-portal
   • Gratis stalen voor jouw project
   • Specialist in maatwerk: elk ontwerp, elk formaat, elke vorm en elke kwaliteit
   • Diverse handige services en tools voor retail en interieurprofessionals
   • Professioneel advies en ondersteuning
   • Gratis inspiratiesessies
   • Excellente service
   • Aangesloten bij beroepsorganisaties in de interieurbranche

   stalen-stalenservice-gratis-project-vloerkleden-vloerkleed-vloerkledenwinkel-hilversumDe grote stalenkast in onze winkel in Hilversum

   Toonaangevend in vloerkleden

   Vloerkledenwinkel is toonaangevend in vloerkleden en een begrip in de woonbranche voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Als familiebedrijf met meer dan 40 jaar kennis van en ervaring met vloerkleden, staan wij voor kwaliteit, persoonlijk advies en de allerbeste service.

   Door onze kennis van de markt en ons wereldwijde netwerk, spelen we goed in op trends en behoeften van de klant. We werken nauw samen met toonaangevende ontwerpers en produceren in diverse landen. Ook in onze eigen fabriek in België worden verschillende collecties met zorg en aandacht gemaakt.

   Wanneer je met ons samenwerkt, krijg je toegang tot onze uitgebreide collectie vloerkleden. Naast dat je profiteert van inkoopvoordelen, bieden we je diverse handige tools en services. Door de oneindige mogelijkheden voor dessins, maatwerk en service, werken retailklanten en interieurprofessionals graag met ons samen.

   Breed en uniek assortiment

   Ben je op zoek naar het perfecte vloerkleed voor jouw project of klant? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Van klassiek en modern tot vintage of bohemian. En van groot tot klein. Zoek je een specifieke vorm, dessin of afmeting? Bij Vloerkledenwinkel vind je het kleed waar jij en jouw klant enthousiast van worden!

   Wij vertegenwoordigen collecties van bijna alle gerenommeerde merken zoals Brink & Campman, De Munk Carpets en Louis de Poortere. Natuurlijk verkopen we ook unieke, exclusieve collecties van kleinere, minder bekende merken. Daarnaast ontwerpen en produceren wij ook zelf vloerkleden, zoals onze exclusieve collectie MOMO Rugs.

   Wil je vloerkleden onder je eigen naam laten maken? Ook dat kan. Vrijwel alles is daarbij mogelijk; elk ontwerp, elk formaat, elke vorm en elke kwaliteit. Onze designers denken graag met je mee en creëren unieke creaties passend bij de wens van jouw klant. Je kunt bij ons terecht voor grote én kleine volumes.  
   Ons assortiment in het echt bekijken? Je bent van harte welkom in onze winkels en onze B2B-showroom (dagelijks geopend op afspraak).
   vloerkledenwinkel-hilversum-vloerkleed-interieurstylisten-stylist-vloerkledenEen gedeelte uit de showroom in onze winkel in Hilversum

   Handige services en tool 

   Vloerkledenwinkel biedt haar klanten diverse handige services en tools ter ondersteuning van jouw project of business. Onze deskundige adviseurs helpen je graag met professioneel advies en projectondersteuning.

   Via onze B2B-webshop koop je eenvoudig je vloerkleden in. Na autorisatie, ontvang je toegang tot de collecties en bestel je online jouw favorieten. Samenwerken? Registreer je hier.

   Aangesloten bij beroepsorganisaties

   Vloerkledenwinkel is gold partner van BNS Crisp, de beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten. 

   Vloerkledenwinkel - partner van BNS Crisp