• Home
   • Blog
   • Nieuws
   • Vloerkledenwinkel in het eerste magazine van BNS Crisp, ‘Stylist!’
   Vloerkledenwinkel in het eerste magazine van BNS Crisp, ‘Stylist!’

   Vloerkledenwinkel in het eerste magazine van BNS Crisp, ‘Stylist!’

   Het weekend van 9 april 2022 was het zover! BNS Crisp lanceerde haar eerste interieurmagazine ‘Stylist!’ tijdens het festival Interieur. Dit evenement, speciaal voor interieurprofessionals en interieurlovers, geeft gelegenheid tot het delen en ontdekken van nieuwigheden op interieurgebied. BNS Crisp had geen beter moment uit kunnen kiezen om het magazine ‘Stylist!’ te presenteren. 

   Het magazine is een samenwerking met bladengoeroe Mary Hessing, onder andere bekend van Libelle, Residence en WOTH. Het is een fantastisch inspirerende uitgave geworden waarin Vloerkledenwinkel natuurlijk niet mocht ontbreken. De spreads inspireren jou als interieurprofessional onder andere op het gebied van de laatste vloerkledentrends.

   We kunnen ons voorstellen dat je als vervolgstap graag een keer onze kleden in het echt komt bekijken. Een kleed moet je namelijk gewoon voelen, en dat kan! We geven namelijk regelmatig gratis inspiratiesessies in onze showroom in Hilversum, speciaal voor interieurprofessionals. Tijdens zo’n sessie leer je alles over vloerkleden. Reserveer hier alvast jouw plekje. We zien je snel!

    

   Recente artikelen